Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Güngör Bayrak: Hep otoriter roller geldi

Türk sinemasının usta ismi Güngör Bayrak, oyunculuk kariyeri hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Genellikle otoriter rollerde bulunduğunu söyleyen Bayrak, "Anne, anneanne rolleri geliyor, bayılıyorum. Hep böyle dediğini yaptıran, bazen kendisinin inandığı şeyleri empoze etmeye çalışan, sonra yine doğruya gelen karakterler" diye konuştu.

|

Ünlü oyuncu Güngör Bayrak, Hülya Koçyiğit'in sunduğu 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. Bir projeyi kabul etmeden önce rejisöre baktığını söyleyen Bayrak, şu ifadeleri kullandı:

Neler yapmış mutlaka bakarım. Onun görüş açısını anlamaya çalışırım. Sonra tabii ki senaryoya bakarım. Çok değişik karakterler oynadım ama hep otoriter kadın canlandırdım yaşımız icabı... Anne, anneanne rolleri geliyor, bayılıyorum. Hep böyle dediğini yaptıran, bazen kendisinin inandığı şeyleri empoze etmeye çalışan, sonra yine doğruya gelen karakterler. Çok seviyorum.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.