Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

GÜNÜN MEKANI

Önüne Asya kıtasını, soluna Boğaziçi Köprüsü’nü, sağına Kız Kulesi’ni almış Bosphorus Grill, yenilenen yüzüyle yaza hazır.

|

Bosphorus Grill
Yeni masaları ve cazibeli ambiyansıyla Bosphorus Grill, her gün 19.00’dan gece yarısına, Michelin Yıldızlı aşçı Olivier Chaleil’in ve ekibinin elinden çıkma açık büfesi ve ızgaraları eşliğinde hizmet veriyor. Mezeler, salatalar, deniz ürünleri, peynirler, börekler, bruscetta’lar... Ayrıca hemen göz önünde hazırlanan ev yapımı İtalyan makarnaları, döner, tam kuzu çevirmeden süt danası antrikota, körpe kalamardan lagos balığına çeşit çeşit ızgaralar; tadına doyum olmaz tatlı köşesiyle Boğaz’ın tadını çıkarmaya eşlik edecek lezzetler...
Bosphorus Grill’de yaz keyfine 19.00-23.00 arası her gün canlı DJ performansı, cuma ve cumartesi günleriyse canlı keman ve flüt sesleri ekleniyor. Fiks mönü kişi başı KDV dahil
160 TL , limitsiz içkili mönüyse 198 TL. Adres: Çırağan Cad. No: 32 Beşiktaş Tel: 0 212 236 73 33


GÜNÜN KiTABI

RAYA’NIN İTİRAFI
Hayatını kaleme aldığı, ilk kitabı ‘Ben 44 Yaşındayım... Oğlum 53...’ ile dikkatleri üzerine çeken yazar Stella M. Trevez, Remzi Kitabevi’nden çıkan beşinci kitabı ‘Raya’nın İtirafı’yla okurlarıyla buluşuyor. Yine sürükleyici bir hikayeye imza atan yazar, gizemli olayların arkasında saklı bir hayattan gerçek hayata geçişi anlatıyor.
‘Raya’nın İtirafı’, birbirlerini çok sevdikleri halde farklı dinden oldukları için kavuşamayan Raya ve Ali’nin hüzünlü hikayesi, kahramanın herkesten gizlediği sırlarla geçen bir yaşama dönüşüyor.
Remzi Kitabevi, 15 TL.


GÜNÜN SERGiSi
ÇELİŞKİLER

Değişik zamanlarda ürettiği yapıtlarını yeniden yorumlayarak bir araya getiren, eserlerinin arasındaki uzak etkileşimleri tekrar üretme amacı güden Maureen Connor’ın ‘Çelişkiler’ isimli sergisi, 28 Temmuz’a kadar Akbank Sanat’ta.
Maureen Connor eserlerinin neredeyse bu dönemin bir topografyası olduğunu belirten küratör Hasan Bülent Kahraman, sergiyle ilgili şunları söylüyor: “Connor, bu sergideki eserleriyle 1990’larda sanat-piyasa-kapitalizm ilişkisini sorguluyor. İki katmanlı olarak düşünülebilen sergide, her şeyden önce bir zaman ekseni var. İkinci katmanıysa, bir sorgulama düzlemi. İzleyiciyi kuşatan ve zorlayan bir sanatsal anlayış duruyor karşımızda. Her dönemeçte, her yapıtta izleyici, bir kez daha kendisiyle yüz yüze getiriliyor.”

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.