Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Güzeller geçidi

Tülin Şahin, Çağla Şıkel, Şevval Şahin ve Buse İskenderoğlu gibi isimler, 20 yılı aşkın süredir moda sektöründe olan Cengiz Aktürk’ün ilk defilesinde podyumda yürüdü.

|

20 yılı aşkın süredir moda sektörünün sevilen isimlerinden biri olan Cengiz Aktürk ilk defilesini önceki akşam Mandarin Oriental Bosphorus, İstanbul’da gerçekleştirdi. Defileye, Banu Akçal, Nesligül Aksoy, Aslı Turanlı, Emel Yıldırım, Arzu Kunt ve İvana Sert’in de aralarında bulunduğu isimler katıldı. Tasarımları ile adından sıklıkla söz ettiren Cihan Nacar’ın kreatif direktörlüğünü üstlendiği defilenin açılışını, Tülin Şahin yaparken, kapanış ise Çağla Şikel ile oldu.


Aktürk, “Türkiye’nin bir markasını daha dünyaya açmış olmaktan mutluyuz. Biz köklü bir markayız. Dünya modasını yakından takip ediyoruz. Koleksiyonumuzu çok başarılı bir tasarımcıya teslim ettik. Çok mutlu ve gururluyuz” dedi. Nacar ise, “Son derece dinamik ve genç olan bu koleksiyonda renkleri ve formları çok özgürce kullandım. Cengiz Aktürk vitrinlerinde bahar ayında satışa sunulacak koleksiyonumu sizlerin beğenisine sunmak için sabırsızlanıyorum” diye konuştu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.