Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'Güzellik algısını önemsemiyorum'

Öykü Baştaş, güzellik algısını umursamadığını belirtti. Dışı görünüşüyle ilgili gelen eleştirilere model, “İnsanların yorumları beni etkilemiyor” dedi

|

Son dönemin gözde isimlerinden, dünyaca ünlü model Öykü Baştaş, Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Sosyal medyada dış görünüşüyle ilgili aldığı olumsuz yorumlara takılmadığını söyleyen model, “Moralimi bozmadım. Böyle şeylere çok fazla takılmıyorum. İnsanların yorumları beni etkilemiyor. Güzellik algısını umursamıyorum” dedi.
2017’DEKİ Milano Moda Haftası’nda podyuma çıkan tek Türk model olan ve Gucci’nin podyum yüzü seçilen Baştaş, “Bekleyebileceğim şey değildi. Çalışmak ve biraz şans, o anda doğru yerde olmak herhalde” diye konuştu. Model, “Oyunculuk hedefiniz var mı?” sorusuna ise, “Şu an öyle bir hedefim yok. Hiç böyle bir şeye yönelmedim” yanıtını verdi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.