Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Hadise ile Mehmet Dinçerler'den pazar pozu

Hadise-Mehmet Dinçerler çiftinden yeni fotoğraf geldi. Pazar gününü sevgilisiyle geçiren Dinçerler, ünlü şarkıcıyla pozunu, "Huzurum" notuyla yayınladı

|

Hadise, geçtiğimiz haziran ayında oyuncu Kaan Yıldırım'dan ayrılmıştı. Ünlü sanatçı, ardından iş insanı Mehmet Dinçerler ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Birlikteliklerini sosyal medyaya taşıyan çiftten Dinçerler, Hadise ile mutluluğunu gözler önüne sermeye devam ediyor. Ünlü şarkıcı ile objektif karşısına geçen Mehmet Dinçerler, sevgilisiyle birbirlerine sarılırken verdikleri pozu yayınladı. Dinçerler, Hadise'ye "Huzurum" sözleriyle seslendi.

AŞK POZU
Pazar gününü birlikte geçiren çiftten ünlü şarkıcı da sevgilisiyle çekilen bu karesini, beyaz kalp emojisiyle yayınladı. Hadise ile Mehmet Dinçerler'in paylaşımları kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.