Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Hadise'den depremzede çocuklar için anlamlı konser

Şarkıcı Hadise, depremzede çocuklar için Türk Eğitim Derneği (TED) tarafından organize edilen 'Deprem Geleceğimizi Yıkmasın' kampanyasına, maddi karşılık beklemeden Volkswagen Arena’da konser vererek destek oldu.

|

Maslak'ta yedi bin hayranının karşısına çıkan Hadise, yaklaşık iki saat sahnede kaldı. 37 yaşındaki popçu, kırmızı mini bir elbise ve yine aynı renkte çizmeliyle göz kamaştırdı.

Hadise, son hiti 'Feryat’ ile açılışını yaptığı konserinde; ‘Deli Oğlan’, ‘Prenses’, ‘Aşk Kaç Beden Giyer’ ve ‘Nerdesin Aşkım’ gibi sevilen şarkılarına yer verdi.

Şarkı aralarında sevenlerini çok özlediğini sıklıkla dile getiren ünlü popçu, genç bir hayranın kendisine uzattığı bir demet gülü kabul ederek, sahnede teşekkür etti.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.