Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Hadise'den ilginç paylaşım

Şarkıcı Hadise, sosyal medya hesabından isim vermeden bir göndermede bulundu.

|

Uzun süre Hakan Sabancı’yla aşk yaşadıktan sonra sürpriz şekilde ayrılan Aslışah Alkoçlar, geçtiğimiz günlerde yemek yediği mekanın çıkışında dikkat çekici bir yorumda bulunmuştu.

Sosyetik güzel, "Türk şarkıcıların tarzını pek beğenmiyorum. Kıyafetleri, kocaman damgalı logolarıyla giyiyorlar” ifadelerini kullanmıştı. Alkoçlar’ın, bu sözler ile eski sevgilisi Hakan Sabancı ile adı anılan Hadise’yi hedef aldığı iddia edilmişti.

Hadise ise instagram'ın hikaye bölümünden yayımladığı metinle adeta Aslışah Alkoçlar’ı hedef aldı. Ünlü şarkıcı, Mevlana’nın "Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek bir cevabım var. Lakin bir lafa bakarım laf mı diye. Bir de söyleyene bakarım adam mı diye" şeklindeki sözünü paylaştı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.