Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Hadise'den yeni paylaşım

Geçtiğimiz günlerde Altın Kelebek Ödül Töreni'nindeki şıklığıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Hadise, Instagram'da yaptığı son paylaşımla görenleri kendine hayran bıraktı.

|

47'inci Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Kadın Şarkıcı Ödülü'nü alan ve konuşmasında sevgilisi Mehmet Dinçerler'e teşekkür etmeyi ihmal etmeyen Hadise, aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu.

Instagram'da 13.3 milyon takipçisi bulunan güzel şarkıcı, yeni pozlarını alev ve kamera emojisi koyarak 'tbt' etiketiyle peş peşe yayınladı.

Hayranlarından binlerce beğeni alan Hadise'ye, "O kadar güzelsin ki", "Yıllar geçtikçe artan güzelliğin peki?", ve "En güzel pozlarınız" gibi yorumlar yapıldı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.