Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Hafıza Odası'nda sanatsal şölen

Cemiyet hayatının ünlü isimleri, Ahmet Güneştekin’in Diyarbakır Keçi Burcu’nda açılan ‘Hafıza Odası’ sergisini ziyaret etti

|

Ahmet Güneştekin’in ‘Hafıza Odası’ sergisi Pilevneli tarafından, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde Diyarbakır Keçi Burcu’nda açıldı. İş, sanat ve cemiyet dünyasından ünlü isimler bir araya geldiği davete, Pilevneli Galery Kurucusu Murat Pilevneli, Leyla Alaton, Gülden-Yılmaz Yılmaz, Emin Hitay, Feryal Gülman ve Ayşe Boyner’in de aralarında yer aldığı tanınmış simalar katıldı.

Güneştekin, etkinlikte şöyle konuştu: “Takdir edersiniz ki her sergimin bende yeri ayrı. Ama bu başka, özel bir anlamı var. Çocukluğumda resim yapmayı çok severdim. Herkesten önce de ailemin görmesini isterdim. Onlar onaylıyorsa başkalarına gösterirdim. Şu anda da geçmişteki gibi, sanatımı herkesten önce aileme gösterdiğimi hissediyorum.” Eserler, 31 Aralık tarihine kadar ziyaret edilebilir.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.