Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Haftanın mekanları

Etiler’de şık atmosferi ve menüsüyle müdavimlerini yaratan The Galliard Brasserie, İstanbul’un yeni alışveriş merkezi Vadistanbul’da da yerini aldı.

|

Mekanın kahvaltı menüsünde organik lezzetler, taze sebze ve meyveler, yöresel peynirler, ev yapımı reçeller var. Mekan, ev yapımı Ege usulü otlu böreği, simit ve kruvasan gibi unlu mamullerin yanı sıra çeşitli yumurta servisleriyle de konuklarını ağırlıyor.

Fransız mutfağından spesiyaller

İstanbul Marriott Hotel Şişli, 21 Şubat’a kadar Fransız mutfağını konuk ediyor. Monako’dan gelen executive şefler Alexandre Lamberet ve Julien Perrier, Fransız usulü et, deniz ürünleri ve av etlerinden oluşan spesiyallerin yer aldığı menüyle fark yaratıyor. Mekan, 14 Şubat Sevgililer Günü için de romantik sürprizler hazırlıyor.

Romantik filmlerden gelen menü

Alaçatı’da gördüğü ilgiden sonra İstanbul gece hayatında hizmet vermeye başlayan Limon Köyiçi Nişantaşı, Sevgililer Günü için romantik filmlerden esinlenerek bir menü hazırladı. Kokteyl, tatlı ve ana yemekten oluşan menüde, ‘P.S. I Love You’, ‘Aşk Tesadüfleri Sever’, ‘Sexy Chocolate’ ve ‘Aşk Sana Benzer’ gibi lezzetler yer alıyor. Pazar günü hariç, haftanın altı günü açık olan mekan, 14 Şubat’ta DJ Eser Yılgı performansıyla konuklara müzik keyfi de yaşatacak.

Beyrut lezzetlerini yorumladılar

Kozyatağı Hilton’un içinde yer alan Al SharQ, 14 Şubat için özel bir program hazırladı. Beyrut mutfağının lezzetlerini aşıklar için yeniden yorumlayan mekanın menüsünde; humus, fellah köftesi, yaprak sarma ve karışık ızgara gibi lezzetler var. Tatlı menüsünde ise ‘Aşk-ı Al Sharq’ yer alıyor.

İtalyan rüzgarı

Nişantaşı’nın yeni buluşma noktası Milano Gourmet, klasik İtalyan mutfağının sevilen yemeklerinden oluşan restoran konseptiyle hizmet veriyor. Mekan, sahanda kuşkonmaz ve enginarlı yumurta, karidesli linguni ve risotto gibi seçenekleriyle müşterisini karşılıyor. Milano Gourmet, geç kahvaltı sevenler için de saat 15.00’e kadar servise devam ediyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.