Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Haftanın mekanları...

.

|

Sercan Kısmet - Kişiye özel tatil

Bodrum’un en gözde koylarından Yalıkavak Tilkicik Koyu’nda yer alan Elementa Hotel, misafirlerine huzurlu ve keyifli tatilin kapılarını aralıyor. Akdeniz yemekleriyle lezzet deryasında yüzdüren, bulutların üzerindeymiş gibi bir uyku yaşatan, antik Yunan heykelleriyle dolu Agora bahçesinde kokteyller sunan otel, kişiye özel tatil seçenekleriyle öne çıkıyor.

Ünlü isimleri ağırlıyor

Four Seasons Hotel Bosphorus, AQUA Restaurant&Bar’da ünlü isimlerin canlı performansları ve mekanın özel lezzetleriyle şubat ayında da keyif ve dinamizm dolu programlar sunuyor. Cuma geceleri sırasıyla Yeşim Salkım, Mirkelam, Metin Özülkü&Eda Özülkü ve İzel güçlü sesleriyle AQUA sahnesinde misafirlerine unutulmaz bir deneyim sunuyor. Her hafta cumartesi gecesi ise Fatih Erkoç, Ayşegül Aldinç, Ferhat Göçer ve Zuhal Olcay’ın muhteşem performansları ritim dolu geceler vadediyor.

Hizmet vermeye başladı

Kita’s Meyhane, Şişli Bomonti Öger Residance altında açıldı. Kuruluş amacı fine dining meyhane mutfağı olan yerde150 kişilik oturma kapasitesi bulunuyor. Mekanda, Ege otlarıyla yapılan salata öne çıkıyor.

Çiftlere atölye

The Ritz-Carlton Istanbul, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde misafirlerine romantik seçenekler ve çiftler için özel bir atölye sunuyor. Otelin içinde yer alan The Roof, Sevgililer Günü’ne özel menüsüyle de konuklarını karşılıyor. The Roof, çiftler için 13 Şubat tarihinde çikolata yapımı atölyesi düzenliyor.

Antik lezzetler

Adatepe Ida Blue, Büyülü Kaz Dağları’nın romantik ortamında aşkınızı tazelemeye davet ediyor. Otelin şefleri tarafından özenle hazırlanmış Sevgililer Günü’ne özgü menü yöresel ve antik lezzetleri barındırıyor.

Mart ayında açılacak

ABD’nin Florida eyaletinin Orlando şehrinde, mart ayında MY Lounge Orlando isimli restoran açılıyor. Mert Ersin ve Aybil Göker’in sahibi olduğu mekan için ikili, 50 milyon TL yatırım yaptı. Mekan, Akdeniz ve Türk mutfağının yanı sıra doyumsuz eğlencesi ve şovlarıyla gece boyunca gelen konuklarını eğlendirecekler.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.