Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Haftanın mekanları

.

|

SERCAN KISMET - Kış tatili


Bodrum Kalesi ve Bodrum Marina’nın muhteşem atmosferine sahip Manzara Hotel, sonbahar ve kış aylarında da hizmet vermeye devam ediyor. Şehrin otantik kültüründen ilham alan modern tasarımı, deniz manzaralı lüks odaları ve damaklarda enfes tatlar bırakan lezzetleriyle otel, misafirlerine ev konforu tadında bir tatil vadediyor.

Ankara’da üçüncü şube


Ranchero Restaurant, Ankara’daki üçüncü şubesini, şehrin sembollerinden biri olan Atakule’de açtı. Meksika’ya özgü ambiyansı, menüsündeki orijinal tarifleri ve birbirinden özel içecekleriyle lezzet tutkunlarının vazgeçilmezleri arasına giren mekan, Atakule’nin muhteşem Ankara manzarası eşliğinde misafirlerini ağırlıyor.

Yeni menü


Özsüt’ün kasım ayı itibarıyla misafirlerin beğenisine sunulacak kış menüsü, gelenekseli yeniden yorumlayan tariflerin yanı sıra tadına doyulmaz yepyeni lezzetlerle dolu... Ananaslı, bal kabaklı, kestaneli gibi mevsime özel tatların, benzersiz tariflerle buluştuğu menü, klasik pastaseverlerin her daim tercihi olacak MODA serisi ile dikkatleri üzerine çekiyor.

İtalyan lezzetler


Çırağan Sarayı’nın içinde yer alan İtalyan restoranı Bellini Pasta&More, eşsiz konumuyla gerçek bir sarayda benzersiz İtalyan yiyeceklerini Boğaz’a karşı tatmanın lezzetini sunuyor. Menüdeki tüm lezzetler ise 20 yılı aşkın deneyime sahip Sicilyalı Şef Giovanni Vaccaro’nun danışmanlığında hazırlanıyor.

Asya mutfağı


Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’un içerisinde yer alan Novikov Istanbul, imza yemeklerini sadelik ve şıklıkla tasarlanmış keyifli bir atmosferde misafirleri ile buluşturuyor.

Novikov Istanbul, Asya ve İtalyan mutfağından çok özel lezzetleri içeren benzersiz menüsüyle misafirlerine unutulmaz bir deneyim yaşatıyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.