Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Hakan Bilgin'den gülümsemenin gücü

Oyuncu Hakan Bilgin, İstanbul Erkek Lisesi 15'inci Altın Boğa Kısa Film Festivali kapsamında düzenlenen söyleşi programının konuğu oldu.

|

Öğrencilerle hayata hazırlanmanın önemli noktalarını paylaşan Hakan Bilgin, öğrencilere hayallerinin peşinden gitmelerini ve kendilerine değer vermeleri gerektiğini söyledi.

"Herkesin gülümsediğinde dünyanın değişeceğine inananlardanım. Hiç tanımasak da birbirinize gülümseyin. İlişkilerinizi gülümseyerek sürdürün, gülümseyerek temas kurun etrafınızdakilerle. Gülümsemek o kadar değerlidir ki, mutlaka size başarıyı getirecektir. Hepimizin gülümsemesi farklıdır, imza gibi ve o farklılığı kullanın” dedi.

Ünlü oyuncunun konuşmalasını ve esprili anlatımını söyleşi süresince öğrenciler keyifle ve dikkatle dinledi.

Söyleşinin sonunda öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Hakan Bilgin, kendine has sunumu ve eğlenceli anlatımıyla katılımcılara keyifli anlar yaşattı. Sinema kulübü öğrencileri, söyleşi bitiminde Bilgin’e teşekkür plaketi takdim ettiler.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.