Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Haktan kimdir, kaç yaşında? Haktan'ın kardeşleri kimler?

Kuzeyin Oğlu Volkan Konak'ın yeni bölümünde birçok isim konuk olacak. Kuzeyin Oğlu Volkan Konak'ın bu hafta ekranlara gelecek bölümünde konuklar arasında Haktan da yer alıyor. Peki Haktan kimdir, kaç yaşında?

|

Kuzeyin Oğlu Volkan Konak programı yeni bölümü ile izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Şarkıcı Haktan, bu hafta yayınlanacak bölümde konuklar arasında bulunuyor. Peki Haktan kimdir, kardeşleri kimler?

HAKTAN KİMDİR?

Haktan, 14 Kasım 1973 tarihinde İzmir’de doğdu. Babası Ahmet Canevi, annesi Nursal Ünsal’dır. Kardeşleri Niran Ünsal ve Nida Ünsal’dır. 2 kez evlenmiş olan Haktan’ın bir oğlu vardır. Sesini enstrüman gibi kullanabilen Niran Ünsal'ın ses sanatçısı kardeşi.

Babasının aldığı gitarla müziğe başlayan Haktan, yedi yaşında TRT Çocuk Korosu'na girdi. Dokuz yaşına geldiğinde annesiyle birlikte profesyonel olarak sahne almaya başladı. İlk albümü '' Yorumlar '' 2006'da dinleyicileriyle buluştu. Bu albümden 'Bekleme Artık' ve 'Arapsaçı' kliplendirildi.

2014 Haziran da maxi single çalışması ''Canevimden'' yine farklı bir konsept ve tarzda dinleyicileriyle buluştu. Eşi ve menajeri İlknur Canevi ile beraber Hayat Dolu Çocuklardık şarkısını hazırladı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.