Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Haluk Levent'in kemancısı evlendi

Rock müziğin sevilen sesi Haluk Levent'in kemancısı Elvan Kızılay ile müzik firması sahibi, yapımcı ve baterist Poyraz Şaroğlu, yaşamlarını birleştirdi. Kemancısı ile genç iş adamının İnciraltı'ndaki bir eğlence mezanında düzenlenen nikah ve düğününe Haluk Levent de katıldı.

|

2015 yazında Bodrum'da tanışan, geçen yıl Elvan'ın 'Less is More' adlı klip çekiminin final sahnesinde Poyraz Şaroğlu'nun dizüstü çökerek uzattığı yüzüğün ardından evlenmeye karar veren çiftin nikah tanıklıklarını bilişimci Koryak Uzan, tercüman Gizem Uzan, müzisyen ve görüntü yönetmeni Tuna Aras ile korno sanatçısı Burçak Uysaler üstlendi.

Haluk Levent, katıldığı düğünde çifte takı taktı, gelinle dans etti, çiftin de yer aldığı orkestra eşliğinde şarkı söyledi. Elvan Kızılay'ın kemanı, Poyraz Şaroğlu'nun da baterisiyle eşlik ettiği Haluk Levent, tek şarkı diye çıktığı sahnede düğünün konuklarından gelen tezahürat karşısında İzmir Marşı'nı da seslendirdi.

Bilişimci Cumhur Şaroğlu-Nurgün Şaroğlu ve DEÜ Devlet Konservatuvarı Öğretim Üyesi Obua Sanatçısı Macit Kızılay-Ufuk Kızılay çiftleri, özel günün konuklarını karşılayarak tebrikleri kabul etti.

Çift, balayı tatili için Yunanistan'ın Samos Adası'nı tercih etti.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.