Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

‘Hamilelik bana da sürpriz oldu’

Shanina Shaik, Instagram’dan sevenlerinin sorularını yanıtlayarak hamileliğinin kendisi için de sürpriz olduğunu dile getirdi.

|

İlk bebeğini kucağına almak için gün sayan Shanina Shaik, Instagram’dan soru-cevap yaptı. Bir erkek çocuk bekleyen ve 15 kilo aldığını belirten model, “Her hamilelik farklıdır, vücudunuz değişecek ve bebek için bir yuva olacak. Doğumdan sonra da yine değişecek. Bunların çoğu bilinmeyen değişiklikler ama hepsi içeride bir yaşamın sürmesi için” değerlendirmesinde bulundu.

Hamileliğin kendisi için güzel bir sürpriz olduğunu belirten Shaik, “Heyecanlı mısınız?” sorusuna “Heyecanlı ve gerginim. Aslında süper normal bir durum olacağını düşünüyorum. Her şeyi hazırladım” cevabını verdi.

Hamileliğinin son günlerine yaklaşan model, “Çoğu zaman yorgun hissediyorum. Yemek ve uyumak iki favori aktivitem haline gelmiş durumda” açıklamasıyla güldürdü.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.