Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Hande Erçel ve Hakan Sabancı'nın kaçış planı tutmadı

Yaklaşık iki aydır aşk yaşadıkları iddia edilen Hande Erçel ile Hakan Sabancı, önceki gece Nişantaşı'nda görüntülendi. Kalabalık bir arkadaş grubu ile yemek yiyen yeni sevgilileri daha sonra arkadaş grubu yalnız bıraktı ve ikili birlikte görüntü vermemek için büyük çaba sarf etti.

|

Hande Erçel (28) ile Kerem Bürsin (35), başrolünde yer aldıkları dizinin setinde başlayan aşklarını sekiz ay önce sessiz sedasız noktalamıştı. Son dönemin popüler oyuncularından Hande Erçel'in, Hakan Sabancı ile yakınlaştığı öne sürülmüştü.

"HAYATIMDA KİMSE YOK"

Erçel, basına yansıyan bu haberlere sinirlenmiş ve "Her sabah başka bir haberle uyanıyorum, hayatımda kimse yok. Beni hayal dünyanızın içine çekmeyin" açıklamasını yapmıştı.

BİRLİKTE GÖRÜNTÜLENDİLER

Bu sözlerin üzerinden iki ay geçmeden Hande Erçel, Hakan Sabancı ile görüntülenmişti. İkili, bir mekanda yan yana hayranlarının objektiflerine yansımıştı.

BÜYÜK ÇABA!

Geçtiğimiz haftalarda isimleri aşk dedikodularına karışan Hakan Sabancı ve Hande Erçel, önceki gece Nişantaşı'nda bir mekanda görüntülendi.

GEÇ SAATE KADAR EĞLENDİLER

Kalabalık bir arkadaş grubu ile yemek yiyen yeni sevgilileri daha sonra arkadaş grubu yalnız bıraktı ve ikili birlikte görüntü vermemek için büyük çaba sarf etti. Mekandan zaman aralıklarıyla ve farklı kapılardan çıkış yapmayı tercih eden Hande Erçel ve Hakan Sabancı gecenin geç saatine kadar eğlendi.

KOŞAR ADIM ARACINA BİNDİ

Hande Erçel, arka kapıdan çıkıp gazetecilerin sorularına yanıt vermezken, Hakan Sabancı ise mekanın başka bir kapısına yanaşan VIP aracına koşar adımlar ile binerek oradan ayrıldı. Çiftin birlikte geç saatlere kadar baş başa eğlenmesi aşk iddialarını doğruladı. 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.