Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Harbiye Açıkhava'da görsel bir müzikal şölen

Atlantis Yapım organizasyonuyla gerçekleşen İstikbal Harbiye Açıkhava Konserleri, Zorlu PSM’nin yapımcılığındaki 'Damdaki Kemancı' ile devam etti. Alkışların ve kahkahaların eksik olmadığı Broadway’in en uzun soluklu müzikali, seyirci tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

|

Tiyatronun en ünlü yönetmenlerinden Mehmet Ergen’in, kendi yorumuyla çevirip yönettiği 'Damdaki Kemancı' müzikalinin kadrosunda; Mehmet Ali Kaptanlar, Binnur Kaya, Defne Koldaş, Ceren Gündoğdu, Derman Çinkılıç, Ayşe Nur Köksal, Sidel Mizrahi, Aysan Sümercan, Anıl Altınöz, Özgür Çevik ve Selçuk Borak yer alıyor.

Rusya'da küçük bir Yahudi kasabasında yaşayan sütçü Tevye'nin ailesinin geleneklerini korumak istemesini ve değişen dünyaya ayak uyduramamasını anlatan 'Damdaki Kemancı', tüm zamanların en çok ses getiren, en fazla dile çevrilen ve en sık sahnelenen müzikallerinin başında geliyor. 300’ü aşkın kostümle görsel bir şölen yaşatan müzikalin dekor ve kostüm tasarımı Behlüldane Tor ve Gül Sağer’e ait.

Harbiye’yi şenlendiren 'Damdaki Kemancı'yı izlemeye Özge Borak, Levent Ülgen, Gökhan Özoğuz, Kaan Sekban gibi ünlü isimler de geldi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.