Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Harbiye çıkarması

Cemiyet hayatının renkli simaları, Nükhet Duru’yu Harbiye konserinde yalnız bırakmadı

|

Nükhet Duru, yıllar sonra Poll Production organizasyonu ve Demirören TV medya sponsorluğunda Turkish Airlines Harbiye Açıkhava konserleri kapsamında sevenleriyle buluştu. Ekim ayında yeni albümünü çıkarmaya hazırlanan sanatçıyı, Demet Sabancı Çetindoğan, Sevilay Öz, Haldun Dormen, Timur Selçuk, Hediye Güral Gür, Sema Demiral, Emek Külür, Yelda İpekli, Elif Boyner, Ayşe Boyner, Sedef İybar, Jaklin Güner, Sabri Sözen ve Nilgün Belgün gibi iş ve cemiyet hayatının tanıdık simaları izledi.

‘Al Beni de Yanına’yla performansına başlayan Duru, ‘Melankoli’, ‘Ben Sana Vurgunum’, ‘Sevda’, ‘Yaralım’ ve ‘Kaldırımlar’ gibi geçmiş yıllara damgasını vuran eserlerini seslendirdi. Ünlüler de sanatçının şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etmeyi ihmal etmedi. Duru, konsere adını veren ‘Film Gibi’ konseptinden yola çıkıp, bir beyaz ve bir de siyah kostüm giymeyi tercih ederek, yıllara meydan okuyan enerjisi ve güzelliğiyle dikkat çekti. Sanatçı, konser sonunda uzun süre ayakta alkışlandı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.