Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'Harry Potter'ın Hermione Granger'ına yorum yağdı! 'Elbiseye 'wingardium leviosa' mı dedin?'

'Harry Potter' serisinin film uyarlamalarında hayat verdiği Hermione Granger karakteri ile çocuk yaşta üne kavuşan İngiliz oyuncu Emma Watson, sosyal medya hesabından mavi elbiseli bir fotoğrafını paylaştı. Ünlü ismin havada duruyormuş gibi görünen elbisesine, binlerce yorum yapıldı.

|

'Harry Potter' serisinin Hermione Granger'ı Emma Watson, kardeşi Alex ile birlikte yeni alkollü içecek markası için kamera karşısında geçti. Oyuncu, o anları 72 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından yayınladı.

Loewe'nin 2023 ilkbahar koleksiyonuna ait bebek mavisi bir elbise tercih eden ünlü isim, ilginç tarzıyla kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

"YAPTIĞIN BİR BÜYÜ TERS Mİ GİTTİ?"

Watson'ın 1.8 milyon beğeni alan gönderisine; "Elbise havada duruyor gibi. Anlamaya çalışıyorum", "Bu elbise vücudunda nasıl duruyor? Kulaklarından mı sarkıyor?" ve "Emma, yaptığın bir büyü ters mi gitti? Elbiseye 'wingardium leviosa' mı ('Harry Potter' evreninde herhangi bir eşyayı uçurma büyüsü) dedin?" gibi 3 bine yakın yorum yaptı.

SERİNİN BAŞROL KARAKTERLERİNDEN

Hermione Jean Granger, (d. 19 Eylül 1979), J.K. Rowling tarafından yazılmış 'Harry Potter' serisinin başrol karakterlerindendir. Serideki ilk görünüşü 'Harry Potter ve Felsefe Taşı' kitabında büyü okuluna gelen yeni bir öğrenci olarak olmuştur.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.