Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Harun Kolçak sıfırdan başladı!

25 yıllık arkadaşı Sibel Benekli'nin gözetimi altında yaşamını sürdüren Harun Kolçak, Gümüşsuyu'nda mütevazi bir apartman dairesine taşındı.

|

Prostat kanserine yakalanan, geçtiğimiz eylül ayında hastaneden taburcu olduktan sonra 25 yıllık arkadaşı Sibel Benekli'nin gözetimi altında yaşamını sürdüren Harun Kolçak, Gümüşsuyu'nda mütevazi bir apartman dairesine taşındı. Hayatına yeni bir sayfa açtığını ifade eden müzisyen, "Sevgili kedim Pamuk'la hayata sıfırdan başladım. Şu an dipçik gibiyim. Bundan sonra hem kendim hem de ülkem adına güzel günler diliyorum" dedi. Öte yandan Kolçak'ın hastaneden taburcu olduktan sonra verdiği bir röportajda, "Cihangir çok dedikoducu bir semt" demesine karşı yine Beyoğlu'ndan ayrılmaması da dikkat çekti. MESUT YILMAZ

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.