Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Hatice Şendil'in alışveriş stili

Hatice Şendil ve yapımcı eşi Burak Sağyaşar, geçtiğimiz gün İstinyePark'da objektiflere takıldı. 38 yaşındaki güzel oyuncunun alışveriş şıklığı dikkatlerden kaçmadı.

|

İlk olarak Hatice Şendil, oğlu Can ile AVM'ye gelerek, Markalar Sokağı'nda bulunan Masa Restaurant'da yakınlarıyla buluştu. Bir süre sonra onlara katılan Burak Sağyaşar, kısa süre restoranda oturduktan sonra eşiyle birlikte alışveriş turuna çıktı.

Oğulları Can'ı yakınlarına emanet eden çift, dünyaca ünlü mağazaların bulunduğu Markalar Sokağı'na gitti. Bu sırada gazetecilerle karşılaşan ikili, objektiflere poz verdikten sonra muhabirler ile ayaküstü sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

Bir süre daha alışveriş yaptıktan sonra restorana dönen Sağyaşar ve Şendil, yedikleri akşam yemeğinin ardından İstinyePark'tan ayrıldı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.