Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Hayali The Weeknd 

Türkü Turan, çocukluğundan beri şarkı söylediğini ve şarkıcılığın kendisine oyunculuktan daha yakın olduğunu ifade etti.

|

SEÇKİN ŞENVARDAR - Turan, “Güzel hayallerim var! Mesela The Weeknd ile düet yapmak gibi... Belki çok uçuk ama umarım bir gün gerçekleşir” dedi. Oyuncu, şimdiden konser vermek için hazırlıklara başladığını belirtirken, “Repertuvar için yeteri kadar şarkıya ulaşınca, sahnelerde olacağım” diye Türkü Turan, çocukluğundan beri şarkı söylediğini ve şarkıcılığın kendisine oyunculuktan daha yakın olduğunu ifade etti. Turan, “Güzel hayallerim var! Mesela The Weeknd ile düet yapmak gibi... Belki çok uçuk ama umarım bir gün gerçekleşir” dedi. Oyuncu, şimdiden konser vermek için hazırlıklara başladığını belirtirken, “Repertuvar için yeteri kadar şarkıya ulaşınca, sahnelerde olacağım” diye konuştu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.