Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Hayat Yolunda son bölümde heyecan doruktaydı!

Kanal D'nin yeni sezon dizilerinden birisi olan Hayat Yolunda dün akşam 6. Bölümü ile ekrana geldi. Ediz Hun, Engin Öztürk ve Nur Fettahoğlu'nun yer aldığı Hayat Yolunda'da neler oldu merak konusu.

|

Melis, Şafak ve Cem'e iftira atıyor

Melis, Alp’in Şafak’tan boşanmasını kolaylaştırmak için, Şafak ile Cem’e iftira atıyor.

Yelda ve tüm ekip, Cem’e sürpriz bir doğumgünü hazırlar. Bu yemek, bir bakıma yaşadıkları acı olaydan sonra moral gecesi gibi olur. Melis ise rahat durmaz ve Alp’le Şafak’ın biran evvel boşanabilmeleri için harekete geçer. Planını titizlikle işleyen genç kadın, zaferine ulaşmak üzeredir. Cem’in elindeki sorunla yakından ilgilenen Veysel Hoca, kendisini toparlaması için başarılı cerraha bir süre izin verir.

Selim’in hastaneye gelen beklenmedik misafiri, genç doktorun tüm hayatını altüst eder. Annesinin ölümüyle ortada kalan Zeliş’i, sosyal hizmetler yetkisi altına alacakken, sürpriz bir isim küçük kızın hayatına bambaşka bir yön verir.

Selim’in zor günlerinde yanında olan Yelda’yla arasında beklenmedik bir yakınlaşma gerçekleşir.

Şafak’ı hala çok sevdiğini anlayan Cem, ondan ikinci bir şans daha ister. Boşanma davası günü geldiğinde ise Alp’in herkese çok büyük bir sürprizi vardır.

HAYAT YOLUNDA SON BÖLÜM İZLE

Hayat Yolunda yeni bölüm fragmanı

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.