Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Hayvanlar için dolaştılar

.

|

Sokak hayvanlarına destek olan iki motosikletçi, 10 şehir gezerek mama desteği sağladı. Ünlü isimlerde kamera karşısına geçerek, ‘Hayvana şiddete dur’ dedi.

Son dönemde hayvanlara artan şiddet yüzünden ‘Kask Kafalar’ motosiklet grubu sosyal sorumluluk projesi başlattı. Geçtiğimiz cumartesi günü iki motosikletçi Sertaç Sustam ve Görkem Duman, “Hayvana şiddet suçtur” diyerek 10 şehir gezmek için yola çıktı. Yarın sonra erecek etkinlikte, gidilen şehirlerde sokak hayvanlarına mama desteği sağlandı. Ayrıca, ‘onlarsahipsizdegil.com’ sitesinden iki motosikletçi canlı yayınlarla takip ediliyor. Projeye Altan Gördüm, Buket Dereoğlu, Okan Karacan, Burak Altay, İbrahim Üzülmez, Alara Bozbey, Ecem Karavus, Yıldız Asyalı, Nez ve Gülfer Sarıgül gibi ünlü isimler de video çekerek destek verdi.

‘Sahipsiz değiller’

Ünlü isimler videoda, “O yemek arıyor, can taşıyorlar. O bebeklerine yer arıyor. Bu dünyada yalnızca insanoğlu yok. Onlarında yaşama hakkı var. Sahipsiz değiller. Mal değiller, can. Savunmasız ve muhtaçlar. Onları koruyalım, kollayalım ve sahip çıkalım. Hayvana şiddet suçtur. Eziyet etmeyin, yapılana seyirci kalmayın” diyerek, insanlara seslendi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.