Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Hazer Amani'nin yaptırdığı dövme şaşırttı!

Şarkıcı Sıla ile evliliğini bitiren Hazer Amani, yeni dövmesini sosyal medya hesabından paylaştı. Amani'nin boşanma sonrası bu sözleri koluna yazdırması, eski eşine gönderme olarak algılandı.

|

Ocak 2020'de nikah masasına oturan Sıla- Hazer Amani çifti 10 ayda ayrılmış, önceki gün de anlaşmalı olarak tel celsede boşanmışlardı. "Söyleyecek bir şey yok" diyen Hazer Amani dün manidar bir dövme yaptırdı.

"SANA KIZGIN DEĞİLİM"

Ünlü şef, "Baktım sana kızgın değilim. Kırgın değilim. Dargın değilim. Kısacası artık ben sana hiçbir şey değilim" dizelerini koluna yazdırdı.

MUTLULUKLARI KISA SÜRDÜ

Sıla-Hazer Amani çifti geçtiğimiz aylarda yazılı bir açıklama yaparak boşanacaklarını açıklamıştı. Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada “Boşanma kararı aldığımız doğrudur. Bu kararın, yansıtılan haberlerle ilintisi olmadığı gibi, dostluğumuzun kıymeti bakidir” ifadeleri kullanılmıştı.

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.