Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Heidi Klum'un karantina kiloları!

Eski top model Heidi Klum, corona virüse yakalanmış ve gördüğü tedavi sonrasında uzun bir süre karantina altında kalmıştı. Klum, karantina döneminde aldığı kilolara dair bir paylaşım yaptı.

|

Geçtiğimiz yıl kendisinden 17 yaş küçük Tom Kaulitz ile dünya evine giren 47 yaşındaki Heidi Klum, tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüse yakalanmıştı. Evinde tedavi olan Klum, bu süreçte takipçileriyle etkileşim halinde kalmaya devam etmişti.

Milyonlarca insan gibi aylarca evde kalan ünlü model, bu süreçte aldığı kiloları sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gösterdi.

Katılacağı bir program öncesi kıyafet deneyen Heidi Klum, aldığı kilolar yüzünden içine bir türlü giremediği kotuyla birkaç fotoğraf çekti ve bunu hesabından paylaştı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.