Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Hekimoğlu 23. bölüm fragmanı yayınlandı! Hekimoğlu yeni bölüm fragmanı...

Kanal D'nin büyük beğeniyle izlenilen dizisi Hekimoğlu 22. bölümüyle ekrana geldi. Yeni bölümde neler olacağını merak eden izleyiciler, Hekimoğlu 23. yeni bölüm fragmanı için arayışa geçti. İşte Hekimoğlu dizisinin yeni fragmanı...

|

Salı akşamları yayınlanan Hekimoğlu dizisi büyük ilgi görmeyi başardı. Şimdiden yeni bölüm için meraklanan izleyiciler ise yeni bölüm fragmanını izlemek istiyor. Hekimoğlu dizisinde Karmaşık bir vakayla daha karşı karşıya gelen Ateş, bu defa yanılıyor mu? Hastaya kanser teşhisi koyan Hekimoğlu, Orhan'dan tam aksi bir cevap alınca işler düğümleniyor. Öte yandan Selin ve Ateş arasında geçen konuşma dikkat çekiyor. Ateş, Selin'in duygularından emin olmaya çalışıyor ancak bu durum her ikisinin kafasında da soru işaretlerine neden oluyor!

HEKİMOĞLU 23. BÖLÜM FRAGMANI 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.