Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

‘Hem çektik hem ağladık’

15 Temmuz’da gösterime girecek ‘15/07 Şafak Vakti’ filminde rol alan Erkan Petekkaya, “Kendim çektim, kendim ağladım” dedi

|

SEÇKİN ŞENVARDAR - Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı desteğiyle çekilen, yönetmenliğini Volkan Kocatürk’ün üstlendiği ‘15/07 Şafak Vakti’nin oyuncuları bir araya geldi. Erkan Petekkaya, Baran Bölükbaşı, Tugay Mercan, Aslıhan Karalar ve Hatice Sibel Aytan, açıklamalarda bulundu. Petekkaya, bazı sahnelerde ağladığını söyledi: “Çok etkilendik, iyi bir film yaptık. Gururluyuz. Kendim çektim, kendim ağladım.”

Karalar ise destansı bir mücadele anlattıklarını belirterek, “Zorlayıcı yanları tabii vardı ama bu hikayeyi anlatmak gurur verici, şanslı olduğumuzu düşünüyorum” dedi. Bölükbaşı da şöyle konuştu: “Bizim için zor bir film oldu. Setimiz güzeldi harcanan emek büyüktü, rahat bir çalışma ortamımız vardı. Depresif bir adam oldum.”

Filmde acil müdahale hemşiresini oynayan Hatice Sibel Aytan, “Çekerken farkına varamıyoruz, izleyince tüylerim diken diken oldu. Çok ağır sahneler çektik” dedi

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.