Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

“HER ŞEYiN ALTYAPISI SEVGi...”

‘Tavsiye’ adlı albümü ile sevenleriyle buluşmaya hazırlanan şarkıcı Hadise: “Hayatımda biri olsun isterim. Aşk güzel bir heyecan, sevgi her şeyin alt yapısı”

|

Belçika’dan ‘Sweat’ diyerek geldi, ardından ‘Stir Me Up’, ‘Hadi Deli Oğlan’ ve ‘Aşk Kaç Beden Giyer?’ gibi dilimize dolanan şarkılara imza attı. 25 yaşında ‘O Ses Türkiye’nin jüri koltuğuna oturarak ününe ün kattı. Son albümü ‘Tavsiye’ ile yepyeni bir heyecan yaşayan Hadise Elele dergisinin haziran sayısına konuştu:

Yeni bir albüm hazırladınız. Neler bekliyor bizi ‘Tavsiye’de?
Albüm beni çok yordu ama çok da heyecanlandırdı. Sevenlerim uzun zamandır bekliyordu. Doğru şarkıları bulmak, doğru insanlarla yürümek kolay bir iş değil. O yüzden şu anda çok mutluyum, tam istediğim gibi şarkılar var albümde. Enerjisi çok yüksek, pozitif bir albüm.

Albümün ismi neden ‘Tavsiye’?
‘Tavsiye’ isimli bir şarkım var ama albümün genelinde, tüm şarkılarda kadınlara tavsiyeler var. Sevenlerimle şarkılarla konuşmayı seviyorum, o yüzden şarkılarla tavsiyeler vermek istedim.

Kadınlara ithaf edilmiş bir albüm diyebilir miyiz ‘Tavsiye’ için?
Kesinlikle. Erkek fanlarım kızmasın onlara da tavsiyeler var içinde. ‘Aşk Kaç Beden Giyer’, daha çok benim yaşadıklarımı anlatan, hüzün dolu bir albümdü. Üzerinden üç yıl geçti.


Neler öğrendiniz bu üç yılda?
Nelerin beni mutlu ettiğini çok iyi anlıyorum artık. Kendim için yaşamak istediğimi biliyorum. Hayatın çok kısa olduğunu ve her şeyin değişebileceğinin daha çok farkındayım. Albüm kapağının arkasına bir yazı yazdım; ‘Aynaya baktığımda kendimle mutlu olabilmek istiyorum, her anlamda’ dedim. Zaten ben kendini beğenen bir kadınım. Şu anda yorgun görünüyor olabilirim ama birazdan saçım ve makyajım yapıldığında kendime bayılacağım. Ve bunu söylemekten çekinmiyorum. Bazı konularda mütevazılık gereksiz. Hayatta insanın kendinden emin olduğu konular olmalı. Şunu da öğrendim ki, başkalarının beni nasıl görmek istediği değil; önemli olan, benim kendimi nasıl görmek istediğim.

“Erkeğe para yedİrmem”

Hayatınızda kimse yok mu şu anda?
Hayır yok. Daha doğrusu vakit yok. Olsun isterim. Aşk güzel bir heyecan, sevgi her
şeyin alt yapısı.


28 yaşında bir kadın olarak bir erkekten beklentiniz ne?
Beklentilerim büyük! Maddi değil bunların hiçbiri. Annem her zaman “Kendi ayaklarının üzerinde dur, sevdiğin kişiyle evlen” dedi. Zaten çok şükür kendi paramı kazanıyorum. Gerçekten çok çalışıyorum, yanımda duracak erkeğin de çok çalışması lazım. Yani gelip benim paramla yaşasın istemem, yedirmem. Ayrıca egosuz, sabırlı, çok rahat olmalı. Biraz kıskanç olabilir ama sahnede bana asla karışamaz. Beni rahatsız edecek bir tip olacağına, hiç olmasın. “Benim annem, babam bugüne kadar bana bir şey demedi, sen kimsin?” derim.


Hayatta neyin peşinden koşuyorsunuz?
Hadise kalmanın peşindeyim çünkü Allah bana çok yardımcı oldu. Rüyalarımı çok erken yaşta gerçekleştirdi.

“ESKİDEN SANATÇILAR DAHA MUTLUYDU”

Bakışlar üzerinizdeyken ne kadar kendiniz olabiliyorsunuz?
Her zaman kendim gibi olmaya çalışıyorum, sadece dikkatliyim. Çünkü artık herkesin elinde kameralı telefon var. Bence eskiden sanatçılar daha mutluydu. Bara gidiyorlar, flört yaşıyorlardı ve hiç kimse telefonuyla fotoğrafını çekip, gazetelere vermiyordu.

10 yıl sonra nasıl bir kadın olmayı hayal ediyorsunuz?
Hiçbir şekilde panik yapmayan
bir kadın olmak istiyorum.


Aile kurmak size şu an ne kadar yakın ya da ne kadar uzak?
Şu anda çok uzak geliyor. Doğru kişi olsa belki yakın gelecek ama demek ki o kişi hayatımda olmadığı için çok uzak geliyor diyebiliyorum.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.