Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'Hikmet, Survivor tarihine adını yazdırdı'

Survivor'ın eski yarışmacılarından İhsan Tarkan, 'beyaz takım'da yer alan Hikmet Tuğsuz'un performansı üzerinden önemli bir yorumda bulundu.

|

İhsan Tarkan, 33 yaşındaki Hikmet Tuğsuz'un performansı için, "Hikmet sakatlık yaşadı, iki oyuna çıkmadı. O yüzden bu hafta çok az oyun oynadı. Sadece 5 oyuna çıkıp 3'ünü kazanmış. Son haftalarda nispeten bir düşüş var" değerlendirmesini yaptı.

"Hikmet bu Survivor'ın değil, gelmiş geçmiş tüm Survivor'lar içerisinde de adı geçecek bir yarışmadır" diyen İhsan Tarkan, "El ayarı inanılmaz, parkur hızı inanılmaz. 'Süper hızlı' demiyorum ama o cüssesine rağmen inanılmaz bir parkur yapıyor. Hikmet, Survivor'da gelmiş geçmiş en iyi erkek yarışmacılardan birisi" sözleriyle, Hikmet'e övgüler yağdırdı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.