Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Hollywood’un çocukları

Forbes dergisi Hollywood’un 2010’da en çok kazanan aktörlerini sıraladı. Listede 120 milyon TL’lik kazancıyla Johnny Depp ilk sırada. Ünlü aktörü Ben Stiller ve Tom Hanks izliyor

|

Forbes dergisinin düzenlediği Hollywood’un en çok kazanan aktörleri listesinde 50 milyon sterlin ile (120 milyon TL) Johnny Depp bir numarada yer aldı. Ünlü oyuncu Deep, Tim Burton imzalı ‘Alice Harikalar Diyarında’ adlı filmde ‘çılgın şapkacıyı’ canlandırıp yine performansıyla dikkat çekmişti.
Geçen sene onuncuydu
Johnny Depp sadece, Angelina Jolie’nin başrolünü oynadığı “The Tourist” filmindeki oyunculuğuyla 15 milyon sterlin (35 milyon TL) kazandı.
“Karayip Korsanları”, “Charlie’nin Çikolata Fabrikası”, “Sweeney Todd” filmlerinin yıldızı Depp, Forbes’un düzenlediği listede geçen sene en çok kazanan 10’uncu aktör konumundaydı.
Tek İngiliz aktör: Daniel
Komedi ustası Ben Stiller’ın 38 milyon sterlinlik (88 milyon TL) kazancıyla Johnny Depp’i takip ettiği listede Tom Hanks, 30 milyon sterlin yani 70 milyon TL’yi bulan kazancıyla üçüncü konumda bulunuyor.
“Harry Potter” serisiyle ünlenen Daniel Radcliffe ise 17 milyon sterlinlik (40 milyon TL) kazancıyla ilk 10 içerisindeki tek İngiliz aktör.

Çılgın şapkacı ilk sırayı aldı
1. Johnny Depp 120 milyon TL
2. Ben Stiller 88 milyon TL
3. Tom Hanks 70 milyon TL
4. Adam Sandler 63 milyon TL
5. Leonarda Di Caprio 45 milyon TL
6. Daniel Radcliffe 40 milyon TL
7. Robert Downey Jr. 35 milyon TL
8. Tom Cruise 35 milyon TL
9. Brad Pitt 33 milyon TL
10. George Clooney 30 milyon TL

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.