Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Hülya Koçyiğit: Bir ustayı kaybettik

Türk Sineması'nın efsanevi oyuncularından Tarık Akan hayatını kaybetti. Ünlü isimler, acılarını sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar ile dile getirdi.

|

Bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören ünlü sanatçı Tarık Akan yaşamını yitirdi. Sanatçının ölüm haberinin duyulmasının ardından sanat dünyası yasa büründü. Ünlüler, yaşadıkları üzüntüyü sosyal medya üzerinden paylaştı.

İlker Başbuğ: “Bizleri Silivri'de hiç yalnız bırakmamış olan güzel insan, büyük sanatçımız Tarık Akan'a Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun”
Arda Turan: “Hababam yoklamasından bir kişi daha eksildi. Nice çocukluk anımızın kahramanı Tarık Akan mekanın cennet olsun”
Sibel Can: “Ahh Benim Canım.. Aydınlık kalplim mekanın cennet olsun”
Hülya Koçyiğit: “Onurlu, hassas, duygusal, eğitime gönül vermiş ve bu bağlamda Taş Mektep'i kurmuş olan, hayatı boyunca inandıklarının peşinden giden, bunun için mücadele veren , Türk Sineması'na çok önemli sanatsal filmler kazandıran bir ustayı kaybettik. Acımız çok büyük, Sevgili arkadaşımı sonsuz sevgiyle anıyorum. Mekanı cennet olsun”
Esra Erol: “Tarık akan vefat etmiş. Seni hiç ama hiç unutturmayacağız. Nurlar içinde uyu Allah rahmet eylesin”
Çağla Şikel: “Allah rahmet eylesin, sevenlerine ailesine sabır versin”
Demet Akalın: “Hala bu kadar yakışıklı ve ulaşılmaz güzellikte kalbimizde yaşayacaksın nur içinde yat"
Sezgin Tanrıkulu: “Başarılı bir sanatçıyı,halkına bağlı bir eğitimciyi, ülkesinin sorunlarına duyarlı bir yurttaşı; Tarık Akan'ı kaybettik. Başımız sağolsun”
Ceyhun Yılmaz: “Damat Ferit de gitti... Ruhun şad olsun Tarık Akan. Allah'tan Rahmet dileriz”
Armağan Çağlayan: “Bir çocukluk hikayemiz daha bitti. Çocukluğumun büyük starı. Damat Ferit’i. Birer birer eksiliyoruz, yattığın yer nur olsun. Uğurlar olsun”
Mesut Yar: “Yakışıklı bir ağabeyimizi daha uğurladık. Güzel insanlar, güzel kalabalıklar halinde"
Yekta Kopan: “Öyle bir filmdir ki Canım Kardeşim, en vicdansız insanın yüreğindeki kayayı parçalar”

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.