Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Hüseyin Özay kimdir, neden öldü? Diriliş Ertuğrul dizisinin Korkut Bey'i hayatını kaybetti

Hüseyin Özay kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. 62 yaşındaki oyuncu Hüseyin Özay hayatını kaybetti. Son olarak Diriliş Ertuğrul dizisinde Korkut Bey karakterine hayat veren Hüseyin Özay'ın ölüm haberinin duyulmasının ardından vatandaşlar Hüseyin Özay kimdir, neden öldü sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte sanatçının ölüm nedeni...

|

Hüseyin Özay kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. 62 yaşındaki oyuncu Hüseyin Özay'ın hayatını kaybettiğinin duyulmasının ardından vatandaşlar oyuncunun ölüm nedeni konusunda araştırmalarını sıklaştırdı. Son olarak Diriliş Ertuğrul dizisinde Korkut Bey karakterine hayat veren Hüseyin Özay, Sen Anlat Karadeniz adlı dizide ise kötü bir karaktere hayat vermişti.

HÜSEYİN ÖZAY KİMDİR?

Hüseyin Özay, 1 Ocak 1959 yılında Samsun Vezirköprü'de dünyaya geldi. Samsun Belediyesi konservatuarına yazılarak tiyatro eğitim almaya başladı. 1986'da TRT'nin seslendirme sınavına başvurdu ve beş bin kişinin başvurduğu bu sınavda seçilen 69 kişi arasında yer aldı. Seslendirme sanatçısı olarak görev yaparken 1980 yılında tiyatro ile sahnelere adım attı ve ardından birçok tiyatro, dizi ve filmde rol aldı.

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.