Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Hüseyin Tatlı kimdir? Hüseyin Tatlı nereli, kimin kardeşi, kaç yaşında?

İbrahim Tatlıses'in kardeşi olan Hüseyin Tatlı, hayatının bir bölümünü Ankara'da geçirdi. Mersin'de doğan Tatlı, 2000 yılında piyasaya sürdüğü parçalarla giriş yaptı. Peki, Hüseyin Tatlı eşi kim, kaç yaşında?

|

Hüseyin Tatlı, sekiz kardşein en küçüğüdür. Ağabeyi İbrahim Tatlıses gibi müzik alanına yönelmiş ve bu kapsamda sevilen parçalar seslendirmiştir. Tatlı'nın iki çocuğu bulunuyor. Aslen Şanlıurfalı'dır. İşte, Hüseyin Tatlı hayatı...

HÜSEYİN TATLI KİMDİR?

Tatlı, 1973 yılında dünyaya geldi ve sekiz kardeşin en küçüğüdür. Özellikle medyada İbrahim Tatlıses’in kardeşi olarak anılan Hüseyin Tatlı’da abisi gibi sanatçıdır. Uzun yıllar yaşamını Ankara’da sürdürdü ve ardından İstanbul’a yerleşti.

1973’te Mersin’de doğmuş daha sonra Urfa’ya taşıdığını anlatan Hüseyin Tatlı babasını iki yaşındayken kaybetmiştir. Tatlı, iki kez evlenmiş bu evliliklerinden Asya isminde bir kızı ve Can isminde bir oğlu vardır.

2000 yılında Varlığın Yeter, 2016 yılında Bil İstedim ve Pardon isimli albümleri ile müzik piyasasındaki yerini alan Hüseyin Tatlı baba tarafından aslen Şanlıurfa’lıdır.

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.