Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

İbrahim Büyükak: Aslan parçasıyla hasret gideriyoruz

Yaklaşık yedi ay önce ilk kez baba olmanın sevincini yaşayan İbrahim Büyükak, oğlu Aslan Oktay ile çekilmiş yeni karesini Instagram hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.

|

Oyuncu İbrahim Büyükak, 2018 yılında çocukluk aşkı Nurdan Beşen ile nikah masasına oturmuştu. Çift, haziran ayında oğulları Aslan Oktay'ı kucaklarına alarak, ilk kez anne-babalık duygusunu yaşamıştı.

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerden biri olan İbrahim Büyükak, oğlu Aslan Oktay ile verdiği pozları takipçileriyle paylaştı.

Instagram'da 996 bin takipçisi bulunan oyuncu, yeni karelerine; "Aslan parçasıyla hasret gideriyoruz" notunu düştü. Minik Aslan'ın annesi Nurdan Büyükak'a olan benzerliği dikkatlerden kaçmadı.

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.