Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

İbrahim Tatlıses: Bizi kimse yıkamaz

Yenikapı’da gerçekleşen 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne yüzlerce ünlü katıldı. İbrahim Tatlıses, “Böyle dik durdukça, bizi kimse yıkamaz” dedi.

|

Müzik, spor, tiyatro ve televizyon dünyasının ünlü isimleri de Yenikapı'da düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne akın etti. Öğle saatlerinden itibaren Bebek'te buluşan 800'ü aşkın ünlü, birlik ve beraberlik çağrısı yaptı. En duygusal konuşmalardan birine ise İbrahim Tatlıses imza attı: Bayrak yorganımızdır! Bu millet, bu Cumhurbaşkanımız böyle dimdik durdukça, bizi kimse yıkamaz.

Özcan Deniz ve Polat Yağcı ile bir araya gelen İbrahim Tatlıses, "Edilen dualar nedeniyle Allah bize yardım etti" dedi.

YÜZLERCE ÜNLÜ KATILDI

Bebek'teki buluşma noktasına akın eden 800'den fazla ünlü isim, miting alanına dev bayraklarla süslenmiş bir tekneyle gitti. Buluşmada herkesin tek dileği vardı: Daima demokrasi. (Sabah)

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.