Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

İdo Tatlıses ikiz bebekleriyle poz verdi

2021 yılında görkemli bir düğünle dünyaevine giren Yasemin Şefkatli ile İdo Tatlıses, dün ikiz bebeklerine kavuştu. Babalık sevinci yaşayan İdo Tatlıses'ten ikiz bebekleriyle ilk pozunu takipçileriyle paylaştı.

|

Derya Tuna ve İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses, 2021 yılında görkemli bir düğünle Yasemin Şefkatli ile dünyaevine girmişti. Mutlu beraberlikleri devam eden çiftten bebek müjdesi gelmişti. İkiz bebek beklediklerini duyuran Şefkatli ile Tatlıses, iki oğulları olacağını açıklamıştı.

BEBEKLERİNE KAVUŞTULAR

Yasemin Şefkatli ile İdo Tatlıses, 22 Ocak'ta oğullarına kavuştu. Ünlü çifti aileleri ve arkadaşları hastanede yalnız bırakmadı.

İKİZLERLE İLK KARE

Dün oğullarının nüfus cüzdanını çıkarmanın heyecanını yaşayan İdo Tatlıses, ikiz bebekleriyle ilk pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu.

Tatlıses'in bu karelerine beğeni yağdı.

 

 

 

 

 

 

 

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.