Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'İdris Koçovalı' hayatının şokunu yaşadı!

'Selim'in (Öner Erkan) son sahnede 'Medet'in (Mustafa Kırantepe) kurşununa hedef olduğu 'Çukur'a, öldüğü sanılan 'Vartolu'nun (Erkan Kolçak Köstendil) yaşadığının ortaya çıkası damgasını vurdu.

|

Show TV'de ekranlara gelen 'Çukur'da; kalp krizi geçiren 'Paşa'yı ziyarete giden 'İdris Koçovalı' hayatının şokunu yaşadı. 'Vartolu'nun oğlu olduğunu öğrenip soluğu 'Aliço'nun kulübesinde alan İdris'in hüzün dolu anları ekranda duygu fırtınası estirdi.

Final sahnesinde 'Selim', 'Yamaç'ı vurmaya gelen 'Medet'in sıktığı kurşunun önüne atladı. Abisinin vurulmasıyla Yamaç, soluğu gizli bir depoda aldı. Öldüğü sanılan Vartolu'nun yaşadığının ortaya çıktığı sahnede Yamaç'ın, "Selim ölürse seni yaşatmam" sözleri dikkati çekti.

'çukurevimiz' etiketiyle Türkiye'de 16 saat, dünyada 7 saat 40 dakika TT (twitter'da gündem) olan 'Çukur', 26 Şubat Pazartesi günü reytinglerinde; AB ve ABC1 20+ kategorilerinde günün en çok izlenen yapımı oldu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.