Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

İki Best Model, 'Kalk Gidelim'de buluştu

2016 Best Model of the World birincisi Onur Seyit Yaran ile 2017 Best Model Of Turkey ikinci güzeli Ela Yörüklü, TRT 1’de yayınlanan 'Kalk Gidelim' dizisinde bir araya geldi.

|

2016 yılında düzenlenen Best Model of Turkey ve Best Model of the World'de birinci olan Onur Seyit Yaran, modellikten oyunculuğa geçiş yaptı. 'Kalk Gidelim' dizisinde yakışıklılığı ve yeteneğiyle göz dolduran genç oyuncuya, Best Model Of Turkey ikinci güzeli Ela Yörüklü eşlik edecek.

Halen güzellik tacını başında taşıyan Ela Yörüklü, 'Kalk Gidelim dizisinde modern, eğitimli ve bakımlı 'Melisa' karakterini canlandıracak. Nurcan, oğlu Canberk’in bir köylü kızına aşık olmasını sindiremez ve Badegül'ün aşkından soğuması için Canberk'in eski sevgilisi Melisa'yı çağırır. Melisa intikam ateşiyle Canberk’in yanına gelir ve dizide dengeler değişir.

Eyüp Üstün’ün yapımcılığını üstlendiği 'Kalk Gidelim'de; Ufuk Özkan, Ayça Varlıer, Mehtap Bayrı, Erkan Sever, Yıldız Kültür, Beyazıt Gülercan, Nalan Okçuoğlu, Emin Gürsoy, Kerim Yağcı, Aslı Omağ, Füsun Kostak, Onur Seyit Yaran, Andrey Stan, İlayda Aydın, Ece Aydemir, Sena Çakır, Can Kıran ve Alican Okumuş rol alıyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.