Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

İki dakikalık aşk itirafı!

Bahar Şahin, milli futbolcu Dorukhan Toköz’le birlikteliğini, Instagram’dan paylaştığı fotoğrafla duyurdu. İspanya’ya transfer olacağı iddia edilen Toköz’ün, Şahin’le orada yaşayacağı öğrenildi

|

Son dönemde oynadığı dizilerle adından söz ettiren Bahar Şahin, Beşiktaşlı milli futbolcu Dorukhan Toköz’le aşkını, Instagram’dan ilan etti. Oyuncu, sevgilisiyle bir karesini paylaşıp, “Lovelandık” diye yazdı. Şahin, kareyi iki dakika sonra sildi. İkilinin iki aydır birlikte olduğu ve bunu yakın çevresi hariç sır gibi sakladıkları konuşuluyor.

Çiçeği burnunda sevgililerin önümüzdeki sene İspanya’da yaşayacakları söyleniyor. Beşiktaş’la sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Toköz’ün, İspanya’nın Celta Vigo takımıyla anlaştığı iddia edildi. Çiftin, İspanya’da havuzlu, müstakil ev baktıkları öğrenildi. Futbolcunun İspanya’ya transfer olması durumunda ise Şahin, önümüzde sezon ekranda olmayacak.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.