Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

İkizler Alin ve Lina'dan Atlas ve Mina'ya selam!

Kendisi gibi oyuncu Pelin Akil'le evli olan Anıl Altan, önceki gün ikiz kızları Alin ve Lina ile birlikte Nişantaşı'nda görüntülendi. Anıl Altan yeni projelerinden bahsederken, çocukları ise arkadaşlarına selam gönderdi.

|

Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Anıl Altan, "Doktor kontrolüne geldik, malum havalar biraz soğuk, önlem amaçlı muayene olacaklar" dedi.

"TATLI BİR YORGUNLUK VAR"

Yakın zamanda Uludağ'da bir reklam çekimine gideceğini belirten oyuncu, "İşler yolunda, reklam çekimim var. Mart ve mayıs ayında sinema filmlerim vizyona girecek. Bir de ailecek oynadığımız bir reklam filmimiz olacak. Yoğunum, tatlı bir yorgunluk var" şeklinde konuştu.

"BABA HADİ GİDELİM"

Babaları röportaj yaptığı sırada "Hadi gidelim" diye istekte bulunan ikizler, tebessüm ettirdi. Lina ve Alin'in kameralar aracılığıyla arkadaşları Atlas ve Mina'ya selam göndermeleri herkesi güldürdü.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.