Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

‘İlgi sinerjiyi yükseltti’

Yılmaz Erdoğan, ‘Organize İşler 2’nin çekimlerinde İstanbullularla yeniden buluşmanın heyecanını yaşıyor. Oyuncu, halkın gösterdiği ilginin ekibin sinerjisini yükselttiğini belirtti.

|

Oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan, Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola, Bensu Soral, Rıza Kocaoğlu ve Okan Çabalar gibi birçok ünlü ismin yer aldığı ‘Organize İşler 2’ filminin çekimleri İstanbul’da devam ediyor. Erdoğan’ın kaleme aldığı ve başrolünün yanı sıra yeniden yönetmen koltuğunda oturduğu projenin çekimleri Kadıköy, Moda, İstiklal Caddesi, Galata Köprüsü, Eminönü, Mısır Çarşısı, Kapalıçarşı ve Karaköy gibi gündüz nüfusu milyonları aşan bölgelerde ve halkla iç içe yapılıyor. Esnafın ve halkın Erdoğan’a gösterdiği ilgi ve 13 yıl önce vizyona giren ‘Organize İşler’ filminin repliklerinin hâlâ dillerde olması ekibin moralini yükseltiyor.

‘Filmin başrolü İstanbul’

2014’te Köyceğiz’den çiftlik satın alıp, yerleşen oyuncu, yeniden İstanbullular’la buluşmanın keyfini ‘Organize İşler 2’nin çekimleriyle yaşadığını söyledi. Yılmaz Erdoğan, “İstanbul’un başrolde olduğu filmimizin çekimlerinin yapıldığı bölgelerdeki halkın sevgisi ve özellikle de çekimler sürecinde bize, ekibimize verdikleri desteğin değeri ölçülemez. İşimizi yapmamızı kolaylaştırıyorlar” dedi. Merakla beklenen film, 4 Ocak 2019’da vizyona girecek.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.