Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

‘İlişkide liseli kıza bağlıyorum’

Ayşe Tolga, ilişkilerde utangaç biri olduğunu söyledi. Oyuncu, “Kaç yaşındayım hâlâ öyleyim. Çok beğendiğim biriyle, eğer o da bana bakıyorsa, bildiğin liseli kıza bağlıyorum” dedi.

|

Ayşe Tolga, Emre Saygı’nın sunduğu, ‘Hadi Be’ programına konuk oldu. Beş yıl önce Marsel Eskinazi’den boşanan oyuncu, “İkili ilişkilerde biraz utangacımdır. Kaç yaşındayım, hâlâ öyleyim. Çok beğendiğim birine, eğer o da bana bakıyorsa, bildiğin liseli kıza bağlıyorum. İlk adımı hep karşı taraftan bekliyorum. Eski tip bir insanım. Birinden hoşlandığımda arkadaşlarım enerjimden hemen anlar. Çünkü şapşik şapşik davranmaya başlarım” dedi. Sosyal medyada başkalarının hesaplarına girip incelediğini de söyleyen Tolga, “Bazı konularda iyi stalk’cuyum. Ama sevmediğim insanların sayfalarına baktığımda daha çok sinirlendiğimi, negatif şeyler yaptığımı fark ettim. Ama Instagram’ın keşfet bölümüne düşen insanların hikayelerine bakmak çok komik geliyor. Ben neredeyim, insanlar nerede kafası iyi yani” diye konuştu.

‘Kararsızlardan sıkılırım’

İkizler burcu olan 45 yaşındaki oyuncu, “Garip bir şekilde bana, ‘Sen nasıl ikizlersin?’ diyorlar. Asla kararsız değilimdir. O tarz insanlardan çok sıkılırım. Yükselen burcum yengeç ama bence aslana daha çok kayıyor. Lider, duygusal şeylerden çok fazla etkilenmeyen bir yapım var. Belli konularda dominantım” açıklamasını yaptı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.