Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'İnci Taneleri' 10'uncu bölümüyle yeniden ekrana geliyor!

Kanal D’nin, BKM imzalı dizisi 'İnci Taneleri', geçtiğimiz perşembe akşamı yayınlanan 10’uncu bölümü ile yeniden izleyici ile buluşacak.

|

Yılmaz Erdoğan’dan 'İnci Taneleri', geçtiğimiz hafta yayınlanan 10’uncu bölümü ile yeniden ekranlara geliyor. Yılmaz Erdoğan’ın hayat verdiği Azem Yücedağ’ın hayata tutunma hikayesini konu alan dizinin 10’uncu bölümünün özeti şöyle:

Dilber, oğlundan ayrı kalmanın üzüntüsünü tekrar yaşarken Zahir izini kaybettirmeyi başarır. Piraye, öğrendikleri karşısında Azem ile arasına mesafe koymaya karar verir. Azem, Piraye’nin soğukluğunu fark etse de nedenini anlayamaz.

AZEM, İSTEMEDİĞİ BİR YOLA BAŞVURUYOR

Kızının adresini resmi kaynaklardan bulmak için sonuna dek çabalayan Azem, çaresiz kalınca hiç istemediği bir yola başvurur. Ve bu yol onu kızına dair bir ipucuna ulaştırır. Ancak, öğrendikleriyle başka bir bilinmeze doğru savrulacaktır.

'İnci Taneleri' dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda, Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan yer alıyor. Herkesin ‘inci’likli bir hikayesinin olduğu projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

10'UNCU BÖLÜM TEKRARI PERŞEMBE AKŞAMI KANAL D'DE

'İnci Taneleri' yayınlanan 10’uncu bölümüyle perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.