Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

İpek Filiz Yazıcı annesini paylaştı! 'Güzelliğini ondan almış'

Rol aldığı 'Aşk 101' dizisiyle şöhreti yakalayan oyuncu İpek Filiz Yazıcı, annesiyle eski bir pozunu takipçilerinin beğenisine sundu. 19 yaşındaki Yazıcı'nın hayranları anne kızın benzerliğine yorum yağdırdı.

|

Geçtiğimiz günlerde 'Ay Tenli Kadın' şarkısıyla tanınan şarkıcı Ufuk Beydemir'le aşk yaşadığını duyuran oyuncu İpek Filiz Yazıcı, bu kez annesi Aslı Cevahirefendioğlu ile ilgili bir paylaşımda bulundu.

Yazıcı, Instagram'dan butik çiçek yetiştiriciliği ile uğraştığı öğrenilen annesi ile birlikte çekilen eski bir fotoğrafını yayınladı.

'ANNESİNİN KOPYASI'

19 yaşındaki oyuncu, ardından annesinin bir karesini de yayınlamayı ihmal etmedi. Takipçileri İpek Filiz Yazıcı'nın gönderilerine, 'Annesinin kopyası',  'Güzelliğini annesinden almış' şeklinde yorumlarda bulundu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.