Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

İrem Derici: Şov nasıl yapılır yeniden göstereceğim!

Sosyal medya paylaşımları ve 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Atakan Işıktutan ile yaşadığı aşkla adından sıkça söz ettirmeyi başaran popçu İrem Derici, 18 Ağustos ve 9 Ekim’de İstanbul'da vereceği iki açıkhava konseri için şimdiden kampa girdi.

|

İrem Derici, önceki gün Bodrum Türkbükü’ndeki bir beach club’da sahne aldı. Seyircisiyle sohbet eden şarkıcı, yaz sezonunu 9 Ekim’de Harbiye Açık Hava’da vereceği konserle kapatacağını, öncesinde 18 Ağustos’ta Maximum Uniq Açıkhava’da Avrupa standartlarında şovlar içeren bir konserle daha sevenlerinin karşısında olacağını açıkladı.

DİYET VE SPOR YAPIYOR

Bu iki konser için kampa giren İrem Derici, sıkı bir diyete başladı. Her gün yaptığı sporun saatlerini arttıran 36 yaşındaki popçu, konserler dışında tüm vaktini spora ve koreografi çalışmalarına ayırıp, sürekli dans ettiğini söyledi.

Gösterişli kıyafetler hazırlatan İrem Derici, “Şov nasıl yapılır yeniden göstereceğim” diyerek iddiasını ortaya koydu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.