Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Irina Shayk'ında çıplak fotoğrafları sızdı !

Dünyaca ünlü topmodel Irina Shayk'in özel görüntüleri internette sızdırıldı. Yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo kız arkadaşı olan Irina Shayk'ın fotoğrafları internette dolaşıyor.

|

Tanınmış isimler son zamanlarda internet korsanlarıyla uğraşıyor, bir çok ünlü ismin fotoğrafları çalınmıştı ve son kurban ise Irina Shayk oldu.

İnternet korsanları bugüne kadar Kate Upton, Hope Solo, Rihanna ve Jennifer Lawrence gibi dünyanın tanıdığı isimlerin uygunsuz fotoğraflarını bilgisayarlarından çalıp yayınlamıştı.

Yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi Irina Shayk internet korsanlarının kurbanı oldu. Irina Shayk'in 2013'teki bir çekimden özel fotoğrafları internete düştü.
Irina Shayk'in profesyonellikten uzak olduğu görülen ve sadece kişisellik içeren bu fotoğrafları büyük ilgi gördü. Irina Shayk'in konuyla ilgili ne söyleyeceği ise merak ediliyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.