Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Irmak Arıcı kimdir, kaç yaşında? Irmak Arıcı şarkıları

Irmak Arıcı trafikte tartıştığı sürücünün yüzüne tükürdü. Olayı kamerasıyla kaydeden sürücü şarkıcıdan şikayetçi oldu. Peki, Irmak Arıcı kimdir, kaç yaşında?

|

Irmak Arıcı, trafikte yol verme meselesi yüzünden tartıştığı kişinin yüzüne tükürdü. "Korona salgını varken birine tükürmek suç" diyen adamın kolunu sıkan genç şarkıcının o anları cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi. Peki, Irmak Arıcı kimdir, nereden tanıyoruz?

IRMAK ARICI KİMDİR?

31 Temmuz 1998 tarihinde Çankırı'da doğan Irmak Arıcı'nın küçüklüğü Çankırı'da geçmiştir. Aslen İzmirli olan Arıcı, eğitim hayatını burada tamamlamıştır. Gece Gibi Gönlün" ve ardından Mustafa Ceceli ile düet yaptığı "Mühür" şarkılarıyla tanınmıştır. "Mühür", müzik listelerinde 1. sıraya yerleşmiştir.

IRMAK ARICI ŞARKILARI

"Gece Gibi Gönlün" (2019)
"Mühür" (Mustafa Ceceli ile) (2019)
"Mevzum Derin" (2019)
"Kula Bela" (2020)
"Gün Ağarmadan" (Mustafa Ceceli ile) (2020)
"Yağmurum Ol" (2020)
"Söz Yaşları" (2020)
"Mahşer" (Taladro ile) (2020)
"Sonum Olur" (2021)
"Güya" (2021)
"Bizim Çocuklar" (Mustafa Sandal, Eypio ve Derya Uluğ ile) (2021)
"Yallah" (2021)
"Toparlanmam Lazım" (Kerim Araz ile) (2021)
"Olmaz Olmaz Bu İş Olamaz" (Fikret Şeneş Şarkıları: Volume 2) (2019)

IRMAK ARICI TRAFİKTE SÜRÜCÜ İLE TARTIŞTI

Umursamaz tavırlarıyla dikkat çeken Arıcı, daha sonra olay yerinden ayrıldı. Arıcı'nın skandal hareketlerine maruz kalan sürücü, "Uyarmak amacıyla kornaya bastım. Kornaya bastıktan sonra kendisi el hareketleri yaparak bana küfür etti. Kaçmak istediğim zaman önüme arabayı kırdı" ifadelerini kullandı. Magazin gündemine bomba gibi düşen olayla ilgili Irmak Arıcı cephesinden Milliyet'e şu açıklama yapıldı:
"Hiçbir şey göründüğü gibi değil. Mobese görüntülerini aldık, inceleniyor. İzlediğiniz, görüntülerin sadece son bölümü. Yasal süreci başlattık."

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.