Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

İstanbul konsere doyacak

Tatil bitti ama eğlence bitmedi. Sonbahar esintisi eşliğinde açıkhavada ve deniz kenarında kaçırılmayacak konserleri sizler için sıraladık...

|

AJDA PEKKAN: Bu yaz “Ajda Pekkan Farkın Bu” albümünü yayımlayan Pekkan, BKM Organizasyonu ve Bonus Card işbirliğiyle sevenleriyle buluşuyor. Ajda Pekkan’ın yaz konserlerini kaçırmış olanlar için 7 Eylül’de Turkcell Kuruçeşme Arena’da saat 21.00’de başlayacak konser iyi bir fırsat.
TARKAN: Biletleri tükenmek üzere olan Tarkan konserleri için acele edin. 9, 10 ve 11 Eylül’de saat 20.00’de Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’ndeki konserlerin biletleri Biletix’te.
BÜLENT ORTAÇGİL SENFONİK: 10 Eylül’de saat 21.00’de Turkcell Kuruçeşme Arena’da düzenlenecek olan konserde, Ortaçgil, “Senfonik” konseriyle hayranlarının karşısında olacak. Gecenin konuk sanatçıları Erkan Oğur ve Birsen Tezer...
ENRICO MACIAS: “Zingarella” şarkısının yazarı, Cezayir asıllı Fransız şarkıcı Enrico Macias 13 Eylül’de saat 21.00’de Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda. Türkiye’de en fazla tanınan yabancı sanatçı olan Macias, sevilen şarkılarını bu konserde seslendirecek.
KARDEŞ TÜRKÜLER: Kardeş Türküler’in 14 Eylül’de Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde vereceği konsere Sezen Aksu, Aynur Doğan, Arto Tunçboyacıyan ve Okmeydanı Halkevi Çocuk Korosu eşlik edecek. Konser saat 21.00’de.
BİRSEN TEZER: Birsen Tezer, 17 Eylül’de Hayal Bistro’da. Ortaçgil’in “Çığlık Çığlığa”sını Tezer’in sesinden dinleyip, albümü “Cihan”dan şarkılarını keşfetmek isterseniz konser saat 22.00’de.
JEHAN BARBUR: İkinci albümü “Hayat”ı bahar aylarında yayımlayan Barbur’un sesiyle güzel bir akşam geçirmek isteyenler 28 Eylül’de saat 22.00’de Ghetto’daki konseri kaçırmamalı.

JamIroquaI: İstanbul’a gelmesi bir türlü kısmet olamayan Jamiroquai, 6 Eylül’de nihayet sevenleriyle buluşacak. Ayağını kırmasının ardından 5 Eylül’e ertelenen konser bu sefer de Avusturya-Türkiye maçına denk geldi ve bir kez daha ertelendi. Jamiroquai, saat 21.00’de Turkcell Kuruçeşme Arena’da hayranlarının karşısında olacak.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.